Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ FOREVER


 FOREVER LIVING PRODUCTS  ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ



H FOREVER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ 135 ΧΩΡΕΣ



Η FOREVER LIVING PRODUCTS είναι ό μεγαλύτερος παραγωγός , επερξεργαστής και διανομέας aloe vera , σε ολόκληρο το κόσμο .
Εχουμε ενοποιήσει καθέτως όλες τις διαδικασίες ελέγχοντας τα πάντα , απο τις φυτείες στο εργαστάσιο , απο την έρευνα και ανάπτυξη στην συσκευασία , την μεταφορά και την διανομή . Οι αποκλειστικές μας σειρές προιόντων υγείας και ομορφιάς για διατροφή , φροντίδα δέρματος , έλεγχο βάρους , προσωπική περιποίηση και καλλυντικά έχει αλλάξει σε εκατομμύρια ανθρώπους τον τρόπο που αισθάνονται , φαίνονται και ζούν .
Η ιστορία της FOREVER LIVING PRODUCTS ξεκινά με έναν άνθρωπο και ένα φιλόδοξο όνειρο. Για χρόνια, ο Rex Maughan έψαχνε για μια επιχειρηματική ιδέα που θα φέρει σε επαφή τους δύο μεγαλύτερους στόχους στη ζωή του: την καλύτερη υγεία και την οικονομική ελευθερία. Το 1978, βρήκε αυτό που έψαχνε και κάλεσε 43 άτομα για να παρακολουθήσουν την πρώτη στην ιστορία συνάντηση της Forever Living Products στην Tempe, Arizona. Από αυτό το μοναδικό γεγονός, ένα ταξίδι ξεκίνησε που θα οδηγούσε σε αφάνταστη επιχειρηματική επιτυχία.
Αυτό που ο Rex και οι πρώτοι διανομείς της FLP σύντομα συνειδητοποίησαν ήταν ότι πολλοί άνθρωποι έψαχναν για τα ίδια πράγματα. Οι άνθρωποι είχαν κουραστεί να ακούνε τις ίδιες παλιές συνταγές για το πώς να αισθάνονται καλύτερα. Έψαχναν για νέες, φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας τους. Και για πολλούς, η βελτίωση της υγείας τους ήταν μόνο η αρχή. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν μια ευκαιρία που τους έδωσε μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο που περνούν τον χρόνο τους και στον τρόπο που κερδίζουν εισόδημα.\
Η Forever Living Products γρήγορα έγινε από το όνειρο ενός ανθρώπου, το όνειρο εκατομμυρίων. Το διαμέτρημα των προϊόντων μας και η απλότητα του επιχειρηματικ στην αναζήτηση καλύτερων προϊόντων υγείας. Στη συνέχεια, εξελίχθησαν από ικανοποιημένους πελάτες σε FLP επιχειρηματίες. Άλλοι είδαν τις δυνατότητες και αμέσως άρχισαν να οικοδομούν την δικιά τους επιτυχημένη επιχειρήση. Όποιος όμως κι'αν ήταν ο λόγος τους (το "γιατί" τους), τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Η επιτυχία τους αυξήθηκε, και βοήθησαν και άλλους να γίνουν υγιέστεροι και πλουσιότεροι. Σήμερα, 32 χρόνια αργότερα, η FLP έχει πάνω από 9 εκατομμύρια διανομείς σε περισσότερες από 135 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου